ForumLazienkowe.pl
- urządzanie i remont łazienki
Nie jesteś zalogowany.
Nasza firma, Unique Wood Design, zajmuje się produkcją ekskluzywnych drewnianych wanien, umywalek oraz akcesoriów łazienkowych. Dzięki zastosowaniu wielowarstwowej powłoki ochronnej nasze produkty są nie tylko piękne, ale również wytrzymałe.
Wszystkie nasze wanny i umywalki wykonujemy ręcznie na zamówienie przy wykorzystaniu najnowszych technik szkutniczych. Klient ma możliwość wyboru gatunku drewna, kształtu i rozmiaru danego modelu. Często współpracujemy z architektami i projektantami wnętrz wykonując wanny i umywalki według ich własnych projektów.
Więcej informacji możecie Państwo znaleźć na naszej stronie internetowej http://www.uniquewood.pl/
Poniżej przedstawiam nasze przykładowe projekty:

Bardzo podoba mi się ta druga od góry i ciekawa jest ta ostatnia. Drewno to bardzo ciekawy materiał, i zastosowanie go w łazience daje naprawdę duże możliwości, ale jednocześnie jest duże ryzyko wpadnięcia w kicz i jak dla mnie, pozostałe 2 właśnie kicz prezentują.
Ale ileż jest tradycyjnych umywalek wyglądających strasznie szpetnie!
drewniana wanna
hec no dla mnie super,jednak mój wzrost 187cm dyskwalifikuje większość prezentowanych w sklepach.Drewniana solidnie wykonana (najlepiej z dębu,buku,lub jesionu) zabezpieczona przed pleśniakami - to byłoby coś dla mnie.Na stare lata pewnie bym w niej zamieszkał na stałe :p.Problem byłby pewnie z ceną ,jak zwykle!
życzę miłego dnia!
No tak, cena przy takich produktach jest zwykle jeszcze bardziej ekskluzywna niż sam produkt ![]()
Cześć Tom ![]()
dla mnie osobiście kąpiel w wannie ma przewagę (nad tą pod natryskiem).Ceny dyktuje polityka a tą mam w d...Dobry starej daty rzemieślnik wykonał by takie cudo wcale nie tak drogo.Bo dobry rzemieślnik (jak artysta ) tworzy dzieło!,tak nas kiedyś uczono!!!
życzę miłego dnia :*
Cześć Petrus!
Trudno się nie zgodzić, ale niestety chyba żeby znaleźć obecnie dobrego rzemieślnika, z takim podejściem o jakim mówisz, to trzeba mieć niezłe szczęście.
Różne już widziałem umywalki łazienkowe, ale z drewna widzę pierwszy raz. Ktoś ma takie cudo w domu? Jak to się sprawuje?
Ta pierwsza jest bardzo ladna. Czy macie moze umywalki z matowione?
Ja jeszcze dodałabym od tego takie elementy
http://www.glazurakrolewska.pl/arrangem … l/id/1006/
Ja polecam wanny z zabudową drewnianą, wyglądają naprawdę pięknie i luksusowo
Zapraszam do sklepu www.twojalazienka.net