Urządzanie i remont łazienkiForumLazienkowe.pl - urządzanie i remont łazienki

#1 2010-03-06 16:14:43

stemar
Użytkownik

Sklep internetowy - Pomóżcie!

Witam,

uruchomiliśmy nowy sklep internetowy z ekskluzywnymi materiałami wyposażenia wnętrz. Swoje sklepy stacjonarne mamy w Gorzowie, Szczecinie i Poznaniu. Chciałbym was poprosić o opinie na temat bazy produktów, funkcjonalności oraz wyglądu sklepu internetowego. Póki co wprowadzone zostały marki takich producentów jak Porcelanosa, Nmc, Victory Spa. Oferta jest cały czas rozszerzana. Proszę o odczucia oraz uwagi. Dla wszystkich uzytkowników forum 5% upustu!

Adres sklepu: www.stemar.pl

#2 2010-03-15 19:18:38

torrocus
Użytkownik
Serwis

Re: Sklep internetowy - Pomóżcie!

Z przykrością muszę przyznać, że wygląd strony zniechęca. Spodziewałem się sklepu internetowego a nie strony w wersji roboczej. Wydaje mi się, że takie działanie marketingowe nie przyniesie korzyści i potencjalni klienci będą omijać tą stronę szerokim łukiem.

Aplikacje webowe na zamówienie.

#3 2010-03-16 21:37:44

alan
Użytkownik
Serwis

No faktycznie, strona chyba wymaga dopracowania smile

#4 2010-06-13 19:39:54

pelzebiusz
Użytkownik

Witam zapraszamy do sklepu www.e-primo.pl lub www.magialazienek.pl nasze wieloletnie doświadczenie w branży gwarantuje:
miłą i fachową obsługę,kompleksową realizację Państwa marzeń o łazience doskonałej.

Jesteśmy przedstawicielem i bezpośrednim importerem wielu renomowanych firm polskich i zagranicznych.

Oszczędzając Państwa cenny czas nasza fachowa pomoc dotyczy wszystkich faz wyposażenia od projektu wnętrza, poprzez techniczne uzgodnienia i dobór towaru, aż po wykonanie lub pomoc w wyborze wykonawców.

Odbiór osobisty w Gdyni lub w Rumi po wcześniejszym umówieniu się.

Transport przy kompleksowych zakupach na terenie trójmiasta - GRATIS

#5 2010-06-14 18:50:21

malalady
Użytkownik

Jeśli chodzi o sklep internetowy z wyposażeniem łazienki to polecam Łazienkaplus.pl, duży wybór asortymentu, rzetelni sprzedawcy, jeden z najtańszych sklepów z wyposażeniem łazienki wg ceneo oraz innych porównywarek cen

#6 2010-07-15 10:02:22

2hd
Użytkownik

Tutaj mogę się zgodzić z poprzednikami,wygląd strony internetowej w takim sklepie to bardzo ważna sprawa,można powiedzieć że jest to jego wizytówka. Musicie dopracować ten element.

Ostatnio edytowany przez 2hd (2010-07-15 10:02:34)

www.2hd.pl - Ekskluzywne wyposażenie łazienek - Kraków - E-sklep

#7 2010-08-20 15:45:21

ashoreth
Użytkownik

Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z www.dekoracjelazienkowe.pl - ciekawe produkty, zero zastrzeżeń do obsługi. Co prawda mają więcej dodatków jak akcesoria łazienkowe, zasłony prysznicowe, dywaniki, maty, suszarki, etc, a nie elementy potrzebne do samego remontu,  ale polecam i tak :-)

#8 2010-08-23 09:46:26

2hd
Użytkownik

Ale wypowiadamy się tu na zupełnie inny temat,dobrze że ma Pani swój sprawdzony sklep.ale czasem warto zajrzeć również do innych firm i niektóre materiały lub części kupić po prostu taniej. W sklepie podanym powyżej jest po prostu drogo.

www.2hd.pl - Ekskluzywne wyposażenie łazienek - Kraków - E-sklep

Stopka forum