ForumLazienkowe.pl
- urządzanie i remont łazienki
Nie jesteś zalogowany.
Witam,
uruchomiliśmy nowy sklep internetowy z ekskluzywnymi materiałami wyposażenia wnętrz. Swoje sklepy stacjonarne mamy w Gorzowie, Szczecinie i Poznaniu. Chciałbym was poprosić o opinie na temat bazy produktów, funkcjonalności oraz wyglądu sklepu internetowego. Póki co wprowadzone zostały marki takich producentów jak Porcelanosa, Nmc, Victory Spa. Oferta jest cały czas rozszerzana. Proszę o odczucia oraz uwagi. Dla wszystkich uzytkowników forum 5% upustu!
Adres sklepu: www.stemar.pl
Z przykrością muszę przyznać, że wygląd strony zniechęca. Spodziewałem się sklepu internetowego a nie strony w wersji roboczej. Wydaje mi się, że takie działanie marketingowe nie przyniesie korzyści i potencjalni klienci będą omijać tą stronę szerokim łukiem.
No faktycznie, strona chyba wymaga dopracowania ![]()
Witam zapraszamy do sklepu www.e-primo.pl lub www.magialazienek.pl nasze wieloletnie doświadczenie w branży gwarantuje:
miłą i fachową obsługę,kompleksową realizację Państwa marzeń o łazience doskonałej.
Jesteśmy przedstawicielem i bezpośrednim importerem wielu renomowanych firm polskich i zagranicznych.
Oszczędzając Państwa cenny czas nasza fachowa pomoc dotyczy wszystkich faz wyposażenia od projektu wnętrza, poprzez techniczne uzgodnienia i dobór towaru, aż po wykonanie lub pomoc w wyborze wykonawców.
Odbiór osobisty w Gdyni lub w Rumi po wcześniejszym umówieniu się.
Transport przy kompleksowych zakupach na terenie trójmiasta - GRATIS
Jeśli chodzi o sklep internetowy z wyposażeniem łazienki to polecam Łazienkaplus.pl, duży wybór asortymentu, rzetelni sprzedawcy, jeden z najtańszych sklepów z wyposażeniem łazienki wg ceneo oraz innych porównywarek cen
Tutaj mogę się zgodzić z poprzednikami,wygląd strony internetowej w takim sklepie to bardzo ważna sprawa,można powiedzieć że jest to jego wizytówka. Musicie dopracować ten element.
Ostatnio edytowany przez 2hd (2010-07-15 10:02:34)
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z www.dekoracjelazienkowe.pl - ciekawe produkty, zero zastrzeżeń do obsługi. Co prawda mają więcej dodatków jak akcesoria łazienkowe, zasłony prysznicowe, dywaniki, maty, suszarki, etc, a nie elementy potrzebne do samego remontu, ale polecam i tak :-)
Ale wypowiadamy się tu na zupełnie inny temat,dobrze że ma Pani swój sprawdzony sklep.ale czasem warto zajrzeć również do innych firm i niektóre materiały lub części kupić po prostu taniej. W sklepie podanym powyżej jest po prostu drogo.