Urządzanie i remont łazienkiForumLazienkowe.pl - urządzanie i remont łazienki

#1 2010-07-22 10:33:09

Mimbla
Użytkownik

Łazienka w arystokratycznym apartamencie

Apartament stylizowany na salon arystokraty, opływa naturalnie we wszelakie luksusy, ale czy ta łazienka pasuje do takiego wnętrza: http://SalonArystokratyczny.notlong.com ?

#2 2010-07-27 12:22:16

SklepZPlytkami
Użytkownik

Re: Łazienka w arystokratycznym apartamencie

pieknie!big_smile

Płytki ceramiczne, glazura, kafelki -

www.SklepZPlytkami.pl

#3 2010-07-30 12:23:57

malalady
Użytkownik

ja cie smile wypasiony apartament smile rzeczywiscie super, jednak jest też druga strona medalu... kogo stac na wynajem mieszkania za 15 tys zł za miesiąc? a  pozatym do łazienki w tym mieszkaniu chyba bardziej by pasowała taka wanna http://www.lazienkaplus.pl/wanna-nogi-o … 55882.html ze złotymi nóżkami - jakoś tak bardziej kojarzy mi się z arystokratycznym i starodawnym stylem

#4 2010-08-02 16:16:44

Mimbla
Użytkownik

Cieszę się że się podoba, ale też się cieszę, że nie tylko mi nie pasuje taka łazienka do tak wspaniale urządzonego mieszkania! smile

#5 2010-08-23 10:11:34

2hd
Użytkownik

W końcu to arystokratyczna łazienka,więc nic dziwnego że koszty wynajmu są takie duże. Ale urządzona naprawdę pięknie,z pewnością pasuje do takiego wnętrza.

www.2hd.pl - Ekskluzywne wyposażenie łazienek - Kraków - E-sklep

#6 2010-08-31 09:58:57

marmot
Użytkownik

stylowo smile i przede wszystkim ciepło i delikatnie, do takich wnętrz to z pewnością pasuje. Ciekawe jak to mieszkanie wygląda z zewnątrz... Wydaje się jak gdyby był to jakiś dworek. Jeśli jednak chodzi o mój ograniczony metraż, marzy mi się coś z lekką nutką luksusu i nowoczesności, np http://www.n-design.pl/#/pl/galeria/apa … B3w?p=522. Drewniane i marmurowe wstawki nadają małemu wnętrzu klasy :>

#7 2010-08-31 16:29:17

Kittie
Użytkownik

Moim zdaniem troche więcej retro elementów przydaloby się w łazience w takim wnętrzu. Malalady popieram - raczej wolnostojąca wanna i delikatnie stylizowana.... chociaż z tego co widzę to baterie chyba nawet utrzymane w takim klimacie

#8 Wczoraj 12:58:55

Mimbla
Użytkownik

Zgadzam się z Kittie - więcej elementów retro było by wskazane, ale to mieszkanie jest przykładem, że nawet urządzając bardzo luksusowe mieszkanie, można się pomylić.

#9 Dzisiaj 14:33:49

Kittie
Użytkownik

A tak z innej strony się przyczepię. Domyślam się, że po lewej stronie widać kawałek lustra czyli jest też umywalka. Ale to co znajduje się obok niej - dramat. Te wszystkie kosmetyki zupełnie zaburzają mi porządek i harmonię w tej łazience. Brakuje mi stylizowanych, ale przede wszystkim praktycznych półek / szafek czy czegoś w tym stylu, żeby to wszystko pochować albo chociaż ładnie ułożyć na swoim miejscu. Szczególnie, że jak patrze na inne pokoje to po nich nie widać w ogóle obecności mieszkańców a tu wręcz przeciwnie.

#10 Dzisiaj 14:44:09

kaś
Użytkownik

Też uważam, że łazienka jakaś taka odstająca od całego mieszkania. Przychylam się do wcześniejszych głosów – więcej retro. Czytałam ostatnio artykuł na ten temat na e-lazienka.pl: http://www.e-lazienki.pl/style,i,trendy … 1601.html. Wprawdzie tylko o retro bez odniesień do takiego przepychu, ale może jakaś inspiracja?

Stopka forum