ForumLazienkowe.pl
- urządzanie i remont łazienki
Nie jesteś zalogowany.
hej.
biorę się za przebudowę łazienki - postawienie murku, zerwanie płytek ze ścian, itd.. Generalnie grubsza robota. Gdzie mogę dość tanio kupić takie materiały budowlane?
myślałem, że może wienerberger, bo blisko mnie mają skład - materiały budowlane producent
pozdrawiam.
Jeżeli potrzebujesz kupić krany/wanny/umywalki/meble łazienkowe to zapraszam wyposażenie łazienek dobre ceny i jeżeli czegoś nie ma łatwo dosprowadzać (wystarczy kontakt telefoniczny/e-mailowy).
Szybkie i tanie zakupy najlepiej na www.wema.pl
Zależy też, co chcesz kupić ![]()
Głównie to coś na ścianę, bo muszę postawić ściankę działową. Macie jakieś pomysły z czego? chyba płyty gk odpadają, bo w łazience za duża wilgotność. myślałem o tym: ściana działowa
Ja osobiście mogę Ci polecić wyposażenie z www.anderstil.pl. Sam mam od niedawna i jestem zadowolony. Owszem trochę kasy wydałem ale nie żałuję. Naprawdę warto
Witam.
TAk jak pisałęm wyżej, materiały kupiłem u Wienerbergera. TU macie ich stronkę: sklep budowlany
www.saniter.com.pl dobre ceny i sprawna obsługa. Działamy w całym kraju
Jak już będziesz przy wykończeniu to tu znajdziesz ciekawe akcesoria łazienkowe
Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu: www.grifo.pl oferujemy szeroki asortyment wyposażenia łazienek, oraz bardzo atrakcyjne ceny:)
kompleksowe wyposażenie łazienki w dobrych cenach ????????????? Tylko u mnie pisz krzysztof.kuczma@gmail.com
To co podał kolega kamilko - ściana działowa to całkiem dobre rozwiązanie. Na penwo lepsze niż płyty gk które nie dają dobrej izolacji akustycznej, co niekiedy jest ważne.
Faktycznie slyszec wszystko co sie dzieje za sciana to nieciekawa sprawa.
Jesteśmy dystrybutorem większości polskich producentów płytek ceramicznych. Cieszymy się dużym zaufaniem u klientów. Każdy zainteresowany naszą ofertą może liczyć na profesjonalną obsługę i szybką realizację.
Nasze logo to najlepszej jakości płytki ceramiczne, płytki ścienne, podłogowe, płytki gresowe, łazienkowe, tarasowe, płytki salonowe, kuchenne. www.twojaplytka.pl to płytki Opoczno, płytki Paradyż, płytki ceramiczne Tubądzin, Stargres, Cer-rol, Ceramika Końskie.
... a nie lepiej po prostu w Castoramie czy innym markecie budowalnym?
Mysle ze zakupy armatury lazienkowej(wanny,umywalki,miski WC, baterie itp) w sklepach typu castorama nie sa oplacalne.
Kupujac przez internet mozna zaoszczedzic naprawde sporo gotowki, w moim przypadku bylo to ok 3 tys.
Sklepow internetowych jest naprawde bardzo duzo i jest w czym wybierac.
Ja praktycznie cale swoje wyposazenie zakupilem w sklepie internetowym Lazienkarnia (www.lazienkarnia.pl) i moge ten sklep polecic.
Natomiast plytki lazienkowe i do kuchni kupowalem w jakiejs stacjonarnej hurtowni plytek, ktora miala naprawde bardzo dobre ceny, porownywalne do tych z netu.
MOZAIKA SZKLANA TANIO Cena 69 zł m2
http://www.supermozaika.pl/html/shop/1---Oferta.html
Szeroki asortyment wanien z hydromasażem oraz wielu innych niezbędnych produktów do wyposażenia własnych łazienek znajdziecie u nas. Serdecznie zapraszamy!
Najlepiej będzie jeśli poszukasz w sprawdzonych sklepach internetowych. Możesz tanio i solidnie wyremontowac łazienke i wstawic kabinę prysznicową lub wannę. Może wybierzesz cos tutaj http://www.2hd.pl/Kabiny_prysznicowe_c3768.html
Witam zapraszamy do sklepu www.magialazienek.pl nasze wieloletnie doświadczenie w branży gwarantuje:
miłą i fachową obsługę,kompleksową realizację Państwa marzeń o łazience doskonałej.
Jesteśmy przedstawicielem i bezpośrednim importerem wielu renomowanych firm polskich i zagranicznych.
Oszczędzając Państwa cenny czas nasza fachowa pomoc dotyczy wszystkich faz wyposażenia od projektu wnętrza, poprzez techniczne uzgodnienia i dobór towaru, aż po wykonanie lub pomoc w wyborze wykonawców.
2hd napisał:
Najlepiej będzie jeśli poszukasz w sprawdzonych sklepach internetowych. Możesz tanio i solidnie wyremontowac łazienke i wstawic kabinę prysznicową lub wannę. Może wybierzesz cos tutaj http://www.2hd.pl/Kabiny_prysznicowe_c3768.html
Racja, dobrze jest poczytać opinie o różnych sklepach oraz poporównywać ceny zanim się coś w nich wybierze.
Osobiście poleciłabym Łazienkaplus.pl wcześniej nie znałam tego sklepu, ale znalazłam sporo dobrych opinii, a potem okazało się, że maja również jedne z najniższych cen.
Tylko pamiętajmy że cena nie zawsze odzwierciedla jakosc,a moim zdaniem na dobrej wannie lub kabinie prysznicowej nie warto oszczedzac. W końcu ma służyc nam prze zlata.
Ja polecam http://plytki24.pl . Mnóstwo materiałów i tanie ceny. Każdy tam znajdzie coś dla siebie
Pozdrawiam ![]()
2hd napisał:
Tylko pamiętajmy że cena nie zawsze odzwierciedla jakosc,a moim zdaniem na dobrej wannie lub kabinie prysznicowej nie warto oszczedzac. W końcu ma służyc nam prze zlata.
Masz rację, ale często jest tak, że to samo sprzedaje castorama czy inny sklep stacjonarny i to samo sklep www, można wtedy wybrać sobie coś w zwykłym sklepie, żeby wiedzieć jak to wygląda na własne oczy a potem to samo kupić taniej w sklepie internetowym
Dokładnie najlepiej wybrać sobie produkty w markecie czy w salonach łazienkowych - pobrać oferte handlowa i wieczorkiem porównać ją z ofertami sklepów internetowych - a najlepiej wybrać taki który jest w okolicy aby uniknąć kosztu transportu + stersu jeśli coś nam nie przypasuje do gustu.
Więc zapraszamy do sklepu www.e-primo.pl lub www.magialazienek.pl nasze wieloletnie doświadczenie w branży gwarantuje:
miłą i fachową obsługę,kompleksową realizację Państwa marzeń o łazience doskonałej.
Jesteśmy przedstawicielem i bezpośrednim importerem wielu renomowanych firm polskich i zagranicznych.
Oszczędzając Państwa cenny czas nasza fachowa pomoc dotyczy wszystkich faz wyposażenia od projektu wnętrza, poprzez techniczne uzgodnienia i dobór towaru, aż po wykonanie lub pomoc w wyborze wykonawców.
Odbiór osobisty w Gdyni lub w Rumi po wcześniejszym umówieniu się.
Transport przy kompleksowych zakupach na terenie trójmiasta - GRATIS